Process Operator for Aseptic Filling

Ede, The Netherlands

Process Operator for Aseptic Filling
Ede, The Netherlands
Production
Full-time

Wanted: Gepassioneerde Filling Operator

 Ede, Nederland

Enthousiaste Filling Operator, luister eens! Op onze 'most wanted list’ van nieuwe collega's, hebben we een geweldige functie te vervullen op onze afdeling Liquids & Filling. En raad eens? Jouw naam staat erop! Zelfs met vetgedrukte letters als je minimaal een MLO-opleiding hebt afgerond, graag in teamverband werkt en je relevante werkervaring hebt in een (klinisch) laboratorium of een diagnostisch/farmaceutisch bedrijf. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze prachtige baan bij Eurotrol? Lees dan gauw verder.


Dé standaard in kwaliteitscontrolevloeistoffen
Eurotrol? Ja, Eurotrol. Als je nog nooit van ons gehoord hebt, werk je waarschijnlijk niet op het gebied van diagnostische bloedtesten... tenminste nog niet. Dus, geen probleem.

We zijn een middelgroot bedrijf. En we richten ons letterlijk op kwaliteit, in plaats van kwantiteit. We maken kwaliteitscontrolevloeistoffen voor medische meetapparatuur in ziekenhuizen. Je kunt ons zien als dé standaard op dit gebied.

In de loop van de jaren hebben we meer dan 400 verschillende, vaak unieke, producten ontwikkeld voor internationale diagnostische bedrijven, externe kwaliteitscontroleorganisaties en ziekenhuislaboratoria. Onze producten worden momenteel in meer dan 80 landen gebruikt.

Als onze nieuwe Filling Operator ben je een waardevol onderdeel van ons zeer gewaardeerde personeelsbestand van ongeveer 50 medewerkers in Nederland en de Verenigde Staten.


Meest waardevolle bezit
Het klinkt cliché, maar toch zouden we niet zijn waar we nu zijn zonder onze gemotiveerde en loyale medewerkers. Ons succes wordt bepaald door onze medewerkers nauw te betrekken bij de beslissingen die we op alle niveaus binnen onze organisatie maken. Deze beslissingen spelen een cruciale rol in het garanderen van de kwaliteit van de behandeling van patiënten, over de hele wereld. Het is werk dat een verschil maakt in het leven van mensen, en ja, dit is ook de groep collega’s waar jij deel van kunt uitmaken.

 

Ben jij de Filling Operator die ons team compleet maakt?
Onze afdeling Liquids en Filling produceert kwailiteitscontrole-vloeistoffen en vult deze aseptisch in ampullen en druppelflessen. Jouw toekomstige team bestaat uit een perfecte mix van introverte en extraverte collega’s die – zoals past bij deze functie – zeer nauwkeurig te werk gaan. Het maakt dus niet uit wat jouw persoonlijkheidstype is, je past er zeker tussen.

Een aantal taken waar je verantwoordelijk voor bent in deze functie:

  • Sterielfiltratie van productiebatches

  • Aseptisch uitvullen van productiebatches

  • Uitvoeren van in-process controles

  • Werken met en het opstellen van Standard Operating Procedures (SOP's)

  • Bedienen en onderhouden van (volautomatische) uitvullijnen

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Je bezit de volgende vaardigheden:

  • Een kwaliteitsbewuste, accurate en analytische taakbenadering;

  • Een sterk onafhankelijkheids- en verantwoordelijkheidsgevoel;

  • Een communicatieve instelling;

  • Een positief-kritische en flexibele houding ten opzichte van de uit te voeren werkzaamheden; 

Als je na het lezen van dit alles nog steeds het gevoel hebt dat je naam met dikgedrukte letters op deze fantastische functie staat, dan spreken we af dat je ons nu je sollicitatie – CV en motivatiebrief – mailt naar: hrm@eurotrol.com. Deal?

Heb je nog vragen die je eerst wilt stellen? Je mag ons altijd bellen op: 0318-695777.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs.