Packaging Operator

Ede, The Netherlands

Packaging Operator
Ede, The Netherlands
Production
Full-time

Enthousiaste Packaging Operator, ben jij toe aan iets nieuws?

 

Ede, Nederland

Packaging operator, stop maar met scrollen! Tenminste, als je van aanpakken houdt (letterlijk en figuurlijk 😊), graag kwaliteit levert én het fijn vindt om in een team te werken. Heb je zojuist drie keer ‘ja’ zitten knikken? Mooi! Dan zouden jij en wij, de mensen bij Eurotrol, wel eens een uitstekende match kunnen zijn.

 

Dé standaard in kwaliteitscontrolevloeistoffen

Eurotrol? Ja, Eurotrol. Wacht even, wat? Als je nog niet van ons gehoord hebt, werk je waarschijnlijk niet op het gebied van diagnostische bloedtesten... tenminste nog niet. Dus, geen probleem.

 

We zijn een middelgroot bedrijf. En we richten ons letterlijk op kwaliteit, in plaats van op kwantiteit. We maken kwaliteitscontrolevloeistoffen voor medische meetapparatuur in ziekenhuizen. Je kunt ons zien als dé standaard op dit gebied.

 

In de loop van de jaren hebben we meer dan 400 verschillende, vaak unieke, producten ontwikkeld voor internationale diagnostische bedrijven, externe kwaliteitscontroleorganisaties en ziekenhuislaboratoria. Onze producten worden momenteel in meer dan 80 landen gebruikt.

 

Als onze nieuwe packaging operator ben je een waardevol onderdeel van ons zeer gewaardeerde personeelsbestand van ongeveer 50 medewerkers in Nederland en de Verenigde Staten.

 

Meest waardevolle bezit

Het klinkt cliché, maar toch zouden we niet zijn waar we nu zijn zonder onze gemotiveerde en loyale medewerkers. Ons succes wordt bepaald door onze medewerkers te betrekken bij de beslissingen die we op alle niveaus binnen onze organisatie maken. Deze beslissingen spelen een cruciale rol in het garanderen van de kwaliteit van de behandeling van patiënten, over de hele wereld. Het is werk dat een verschil maakt in het leven van mensen, en ja, dit is ook de groep collega’s waar jij deel van zou kunnen uitmaken.

 

Ben jij de packaging operator die ons team compleet maakt?

Jouw toekomstige team bestaat uit een gezellige club van vier collega’s die allemaal uit de buurt komen. Er gaat geen werkdag voorbij zonder dat er muziek opstaat. En als de muziek niet voor voldoende afwisseling zorgt dan doen de afwisselende werkzaamheden dat wel. Geen dag is hetzelfde. En mocht je carrièreplannen hebben, de doorgroeimogelijkheden zijn uitstekend binnen Eurotrol. Een aantal taken waar je verantwoordelijk voor bent in deze functie:

 

  • Bedienen van diverse productie- en verpakkingsmachines;
  • Producten verpakken voor transport;
  • Verhelpen van kleine machinestoringen;
  • Uitvoeren van kwaliteitscontroles tijdens productie.
     

Als dit je goed in de oren klinkt, willen we graag weten of je ook het volgende in je hebt:

  • Nauwkeurige en gestructureerde aanpak van de taken;
  • Minimaal MBO-4 werk/denkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 


Zo ja, dan spreken we af dat je ons nu je CV en motivatiebrief per e-mail stuurt: hrm@eurotrol.com. Deal? Heb je nog vragen die je eerst wilt stellen? Je mag ons altijd bellen op: 0318-695777.

Acquisitie n.a.v. van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.