Ingenieur Productie Automatisering

Ede, The Netherlands

Ingenieur Productie Automatisering
Ede, The Netherlands
Product Development
Full-time

Ingenieur Productie Automatisering, stop maar met scrollen! Tenminste, als je van innovatie houdt, graag kwaliteit levert én een uitdaging niet uit de weg gaat. Heb je zojuist drie keer ‘ja’ zitten knikken? Mooi! Dan zouden jij en wij, de mensen bij Eurotrol, wel eens een uitstekende match kunnen zijn.

 

Dé standaard in kwaliteitscontrolevloeistoffen

Eurotrol? Ja, Eurotrol. Wacht even, wat? Als je nog niet van ons gehoord hebt, werk je waarschijnlijk niet op het gebied van diagnostische bloedtesten... tenminste nog niet. Dus, geen probleem.

 

We zijn een middelgroot bedrijf. En we richten ons letterlijk op kwaliteit, in plaats van op kwantiteit. We maken kwaliteitscontrolevloeistoffen voor medische meetapparatuur in ziekenhuizen. Je kunt ons zien als dé standaard op dit gebied.

 

In de loop van de jaren hebben we meer dan 400 verschillende, vaak unieke, producten ontwikkeld voor internationale diagnostische bedrijven, externe kwaliteitscontroleorganisaties en ziekenhuislaboratoria. Onze producten worden momenteel in meer dan 80 landen gebruikt.

 

Als onze Ingenieur Productie Automatisering ben je een waardevol onderdeel van ons zeer gewaardeerde personeelsbestand van ongeveer 50 medewerkers in Nederland en de Verenigde Staten.

 

Meest waardevolle bezit

Het klinkt cliché, maar toch zouden we niet zijn waar we nu zijn zonder onze gemotiveerde en loyale medewerkers. Ons succes wordt bepaald door onze medewerkers te betrekken bij de beslissingen die we op alle niveaus binnen onze organisatie maken. Deze beslissingen spelen een cruciale rol in het garanderen van de kwaliteit van de behandeling van patiënten, over de hele wereld. Het is werk dat een verschil maakt in het leven van mensen, en ja, dit is ook de groep collega’s waar jij deel van zou kunnen uitmaken.

 

Ben jij de Ingenieur Productie Automatisering die ons team compleet maakt?

Jouw toekomstige team is een multi-disciplinair team wat werkt aan mooie en uitdagende projecten. Je bent betrokken bij het opstellen van de eerste concepten, het ontwerpen, het assembleren, het testen en in bedrijf nemen.

 

Voorbeelden van projecten zijn:

  • nieuwe vulmachine om een innovatieve fles met 2-compartimenten te vullen (voor meer info check https://youtu.be/BvYHSb3Bo5Q)
  • nieuwe assemblage machine voor een nieuw ontwikkelde verpakking voor ampullen (zie https://youtu.be/UBp4A32E3aE)
  • nieuwe lijn voor het verpakken van een grote variatie van producten in productdozen
  • integratie van robotisering in bestaande lijnen
  • koppelen van sensoren en weegsystemen aan bestaande vulmachines
  • installatie van in-line camera-inspectie systemen

 

Samen met ervaren engineers bouw je verder aan onze machines. Hierbij kan je steunen op brede kennis binnen Eurotrol en ons goed ontwikkelde netwerk van toeleveranciers en externe ontwerpbureaus.

 

Als dit je goed in de oren klinkt, willen we graag weten of je ook het volgende in je hebt:

  • MBO of HBO in techniek (Werktuigbouwkunde, Mechatronica of andere technische richting)
  • Je bent gedreven en resultaat gericht
  • Je interesses liggen bij productie automatisering, robotica, vision-technieken, etc
  • Je beheerst de Engelse taal


Zo ja, dan spreken we af dat je ons nu je CV en motivatiebrief per e-mail stuurt: hrm@eurotrol.com. Deal? Heb je nog vragen die je eerst wilt stellen? Je mag ons altijd bellen op: 0318-695777.